| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 26
بازدید هفته : 296
بازدید ماه : 270
بازدید کل : 837879
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, آویشن شیرازی از گیاهان معطری است که خواص فراوانی دارد و تقویت کننده اعصاب است و در راوایات از آن به نام "سعتر"به دلیل رفع ناراحتی معده, رفع کثرت بلغم و افزایش دهنده نور چشم بسیار سخن به میان آمده است.
کاشف و محقق نامی محمدزکریای رازی این گیاه را پُرخاصیت برای افراد سردمزاج توصیه کرده است و معتقد است که هضم کننده غذا و بادشکن است و به بدن گرمی معتدلی میبخشد.
در منابع خارجی از گیاه آویشن به عنوان گیاه ضد سم نام برده شده است، در این منابع آمده است که آویشن خون را به جریان میاندازد و از غلظتها کاسته و بدن را تحریک و تقویت میکند.
به گفته غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی برای رفع غلظت خون و پاکسازی خون از مواد زائد بهتر است که آویشن را همراه با چند عدد عناب دم کرده و روزی چند بار مصرف شود، به این ترتیب که یک قاشق غذاخوری آویشن خشک همراه با 7 تا 10 عدد عناب در یک یک لیتر آب جوش دم کرده و روزی چند بار مصرف شود، مصرف این نوشیدنی در ماههای اولیه بهار به سلامت بدن کمک میکند.
خواص آویشن شیرازی
-تقویت کننده و افزایش دهنده هوش و قوه ادراک انسان است.
- در انواع نارسایی کبد مفید است.
-در درمان بیاشتهایی بسیار موثر است. بهتر است 10 تا 15 گرم آویشن خشک را در یک لیتر آب جوش دم کرده و روزانه چند بار از آن مصرف کرد.
-بهترین داروی برای افرادی است که از افزایش بلغم و سردی بدن شکایت دارند.
-لاغر کننده است به شرطی که نیم تا یک ساعت قبل از غذا از دم نوش آن استفاده شود.
-آویشن بی ضررترین نوشیدنی برای رفع بیخوابی است.
-تقویت کننده سیستم اعصاب است.
-مصرف آن همراه با دوغ و ماست از ضرر سردی ماست را میکاهد.
-آویشن برطرف کننده انگلها و عفونتها در بدن است.
نکته مهم
در مصرف آویشن باید دقت شود، چرا که مصرف بیش از حد آن و تداوم بر مصرف آن خود بیماریهای کبدی از جمله ورم کبد ایجاد میکند.
بهتر است که از آن چند بار در هفته به عنوان دم نوش استفاده کرد به این ترتیب که 3 تا 5 گرم از آویشن خشک را با یک لیوان آب جوش همراه با نبات دم کرده و به جای مصرف شود.
ایسنا: عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: آویشن ضد آلزایمر، ضد باکتری، ضد سرطان، ضد عفونی کننده، ضد قارچ، ضد سرفه و ضد کرم آسکاریس است.
محمد اکبرزاده در خصوص مهمترین خواص آویشن خاطرنشان کرد: آویشن باز کننده برونشها، کاهنده چربی خون، محرک سیستم ایمنی بدن، حشره کش، کاهنده ترشحات بزاقی و ضدعفونی کننده مجاری ادرار است.
وی افزود: آویشن گیاهی است علفی، دارای شاخههای زیاد که در نواحی کوهستانی میروید. مهمترین ترکیبات آویشن اسانس آن است که در برگ های آن وجود دارد. مهمترین اسانس آن شامل تیمول، کارواکرول، لینالول، تیمن و آلفای نن است.
عضو هیات علمی دانشگاه علومکشاورزی ساری اظهار کرد: خاصیت ضد میکروب تیمول موجود در آویشن بسیار قوی است، همچنین در بعضی محصولات موضعی، به عنوان ضد خارش، ضد میکروب و محلولهای غرغره برای کاهش تورم دهان و گلو مصرف میشود.
وی ادامه داد: کاربرد دیگر آویشن، مصرف آن به صورت پودر در بعضی ادویه جات و ترشی است، همچنین به طور مستقیم و یا همراه با دیگر گیاهان به عنوان ضد نفخ در صنایع غذایی مصرف زیادی دارد.
تأمین تمامی ویتامینهای مورد نیاز بدن در روز از طریق خوردن مواد غذایی تا حدودی سخت است. اما آویشن منبع غنی از ویتامین C و A است. همچنین از دیگر فواید آویشن وجود مس، فیبر، منگنز و آهن در آن است.
۱. درمان آکنه با عصاره آویشن
افرادی که به آکنه مبتلا هستند مواد دارویی بسیاری را برای درمان این عارضه پوستی امتحان میکنند که اغلب نتیجه خوبی نمیگیرند. اما آویشن به دلیل دارا بودن خواص ضدباکتریایی ممکن است در آینده به عنوان عنصر مقابله کننده با آکنه مورد استفاده قرار گیرد. همچنین بررسیها حاکی از آن است که این گیاه یک روش طبیعی بهتر از داروهای شیمیایی ضدآکنه برای درمان این عارضه عمل خواهد کرد . تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای
درمان بیماریها به چند هزار سال پیش برمیگردد.
یکی از مشکلاتی که اغلب نوجوانان و جوانان با آن دست و پنجه نرم میکنند، آکنه یا غرور جوانی است. آکنه به وسیله یک باکتری با نام پروپیونی باکتریم به وجود میآید. این باکتری منفذهای
پوست را عفونی میکند و در نتیجه تبدیل به جوش میشود. در حال حاضر برای درمان آکنه از آنتیبیوتیک، کرمهای موضعی و بنزوئیل پراکسید شیمیایی استفاده میشود. همانطور که
میدانید، این گونه داروها با عوارض جانبی زیادی همراه است، برای مثال باعث بروز سوزش و التهاب روی پوست میشود، همچنین ممکن است سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند، حتی این
احتمال وجود دارد که با گذشت زمان باکتری نسبت به آنتیبیوتیک مذکور مقاوم شود. به همین سبب محققان دانشگاه لیدزمترو پولیتان تحقیقاتی را در این زمینه انجام دادند و توانستند محلولی
را با استفاده از گیاه آویشن کشف کنند که اغلب تحت عنوان تنتور از آن یاد میشود.
یکی از روشهای مطمئن استفاده از آویشن برای کاهش ضربان قلب جایگزین کردن آن با نمک در مواد خوراکی است
این دارو نسبت به کرمها و محلولهای شیمیایی بهتر میتواند باکتریهای آکنه را از بین ببرد. مارگاریتا گومز، رئیس این گروه تحقیقاتی میگوید: گیاهانی مانند مُر، گل همیشه بهار و آویشن
مورد آزمایش قرار گرفت و مشخص شد که عصارههای آن ها در از میان بردن باکتری آکنه بسیار مفید است، البته در میان آن ها آویشن بهتر عمل میکند، به همین علت ما به دنبال آن هستیم تا
تنتور آویشن را جایگزین داروهای ضد آکنه امروزی به ویژه بنزوئیل پراکسید کنیم.
گیاه آویشن به مدت چند هفته در الکل قرار داده میشود تا از این طریق ترکیبات آن خارج شود. مقداری پایه الکل نیز به تنتور آویشن اضافه میشود تا خاصیت ضدعفونی آن بیشتر شود. در
حالی که گفته میشود این محصول به شکل اسپری به بازار عرضه خواهد شد شما هم میتوانید در خانه به راحتی این عصاره را آماده کنید. به این صورت که نیم فنجان آویشن خردشده را با
چند قاشق چایخوری چای سبز مخلوط کنید، سپس آن را بجوشانید و دمکرده آن را در یخچال نگه دارید. پنبهای را به مایع مذکور آغشته کنید و روزانه روی صورت بمالید و شاهد معجزه این گیاه باشید.
روغن آویشن
۲. درمان سرفه با آویشن
روغن آویشن که از برگهای آن گرفته میشود اغلب به عنوان داروی طبیعی برای سرفه کاربرد دارد. در یک مطالعه مشخص شد ترکیب آویشن با برگهای گیاه «پاپیتال» به تسکین سرفه و دیگر علائم برونشیت کمک میکند.
۳. آویشن برای افزایش ایمنی بدن
تأمین تمامی ویتامینهای مورد نیاز بدن در روز از طریق خوردن مواد غذایی تا حدودی سخت است. اما آویشن منبع غنی از ویتامین C و A است. همچنین از دیگر فواید آویشن وجود مس، فیبر، منگنز و آهن در آن است.
۴. خاصیت آویشن در گندزدایی کردن
گرد و خاک یکی از خطرناکترین آلایندههای هوا در فضای خانه است که میتوان برای از بین بردن آن از روغن آویشن استفاده کرد. روغن این گیاه دارای خواص ضدقارچی است.
عصاره آویشن
۵. خلاصی از آفات با آویشن
آویشن یکی از عناصر تشکیل دهنده بسیاری از حشرهکشها به حساب میآید و برای از بین بردن ویروس، باکتریها، موشها و دیگر جانوران موذی استفاده میشود. برای ساخت یک آفتکش خانگی چهار قطره از روغن آویشن را با روغن زیتون ترکیب کنید.
۶. آویشن بهبوددهنده خلقوخو
روغن آویشن اغلب برای معطر کردن استفاده میشود چرا که حاوی ماده فعالی به نام «کارواکرول» است. در مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۳ مشخص شد کارواکرول با تأثیر روی فعالیت اعصاب موجب تقویت احساس سرحالی و شاد بودن در فرد میشود.
۷. آویشن؛ مناسب برای فشارخونیها اما …
مصرف آویشن برای افرادی که از فشارخون بالا رنج میبرند توصیه نمیشود. قبل از مصرف حتماً با پزشکتان مشورت کنید. اما نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد عصاره آویشن به طور چشمگیر میزان ضربان قلب را در موشهای مبتلا به فشارخون بالا کاهش میدهد و همچنین به پایین آوردن میزان کلسترول کمک میکند. کارشناسان توصیه میکنند یکی از روشهای مطمئن استفاده از آویشن برای کاهش ضربان قلب جایگزین کردن آن با نمک در مواد خوراکی است.