| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 26
بازدید هفته : 206
بازدید ماه : 180
بازدید کل : 837789
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
خواص طالبی
این میوه باوجود اینکه کالری و چربی پایین دارد اما غنی از پلی فنول، ویتامین و مواد معدنی که برای سلامتی مفید اند.
این میوه منبع عالی از ویتامین A است که یک آنتی اکسیدان قوی و برای بینایی ضروری است. این ویتامین برای حفظ سلامتی پوست نیاز است. مصرف میوه جات غنی از ویتامین A به حفاظت در برابر سرطان ریه و حفره ی دهان نیز کمک می کنند.
طالبی یكی از غنی ترین میوه های حاوی ویتامینC است. طالبی علاوه بر ویتامین هایA وC حاوی مواد مغذی مفید دیگری مثل پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین هایB6،B3،B5 وB1 است.مجموعهاین ویتامین ها، به خصوص ویتامین های گروه B در این میوه، آن را به ماده ای بسیار خوب برای تنظیم متابولیسم در بدن تبدیل کرده و از این رو میوه ای بسیار مفید برای افزایش وزن کودکان و نوجوانان و افراد لاغر است. خصوصا اگر افزایش وزن مد نظر است توصیه می شود آب آن مصرف شود.
طالبی سرشار از آنتی اکسیدان هاستلذا بدن رادر مقابل رادیکال های آزاد و عوامل مضر محافظت می کند. زه آگزانتین ترکیب مهمی در طالبی است که از چشم در برابر اشعه ی فرابنفش محافظت می کند و از ابتلا به بیماری های چشمی نظیر آب مروارید جلوگیری می کند. این میوه منبع از پتاسیم است که برای کنترل فشار خون مفید است.
طالبی میوه ای خنک و اشتها آور است و به دلیل دارابودن درصد بالای آب، فیبر و مواد معدنی مناسب، ادرارآور و ملین است.
خوردن طالبی پس از غذا برای درمان کم خونی مفید است.
بیماران دیابتی باید در مصرف طالبی احتیاط کنند و یا آن را مصرف نکنند، همچنین افراد مبتلا به مشکلات معدی باید از زیاده روی مصرف طالبی پرهیز کنند.
بطور کلی توصیه می شود که در مصرف این میوه های آبدار تعادل را رعایت کرده و تنوع مصرف میوه ها را هم در نظر بگیریم و از 3-4 واحد میوه ای که در روز توصیه می گردد سعی کنیم از میوه های مختلف استفاده کنیم تا از اثرات مفید آنها بر سلامتی خود لذت ببریم.
ایران
ما معمولاً عادت داریم با توجه به میل و ذائقه غذا بخوریم و چندان توجهی به فواید خوراکیها نداریم. در واقع، به ندرت ممکن است مضرات
بعضی از خوراکیها، نوشیدنیها و غذاها را بشناسیم. آیا میدانید غذاهای آماده که امروز جایگاه ویژهای در برنامه غذایی ما پیدا کرده،
سرشار از آردهای سفید تصفیه شده است که بدن نمیتواند به راحتی آنها را هضم کند. عادتهای غذایی نادرست در طولانی مدت مشکلات
جدی برای سلامتی ایجاد میکنند. «کبد» یکی از مهمترین اندامهای بدن است که تحت تأثیر همین عادتها قرار دارد. از همین رو بهترین
خوراکیهایی که میتوانند تأثیر محافظتی برای کبد داشته باشند، معرفی می کنیم:
فایده آویشن
بیشتر در خوراکهایی که پاستا دارند مصرف میشود، این گیاه عطر دار پر از مواد مغذی است که برای پوست، مو و همه بدن خوبست
-بینایی رو تقویت میکنه: سرشار از ویتامین A است و این ویتامین محلول در چربیه و یه آنتی اکسیدان ضروری برای سلامتی غشا مخاطی و پوسته، آویشن سلامتی چشم ها رو بهبود میده
-سرماخوردگی رو درمان میکنه: آویشن حاوی خواص ضد عفونی کنندگی و آنتی بیوتیکی است و یه درمان عالی برای وقتیه که سرماخورده هستین، گلودرد دارین و سرفه میکنین. طبق یه تحقیق که در این زمینه انجام شده، این گیاه به خاطر این شناخته شده است که برونشیت و سرفه رو درمان میکنه. برای کسانی که سرما خوردن توصیه میشه یه فنجان چای آویشن بنوشن.
-آکنه رو درمان میکنه: به خاطر خواص آنتی باکتریایی که داره، اغلب در کرم های مخصوص آکنه و شستشوی صورت به کار برده میشه.
-از ریزش مو جلوگیری میکنه: وقتی با گیاهان دیگه ترکیبش کرده و به عنوان یه روغن ضروری استفاده اش کنین، میتونه ریشه موها رو تقویت کرده و رشدشون رو بیشتر کنه.
-سطح فشار خون رو کنترل میکنه: این گیاه حاوی عصاره ای است که میتونه فشار خون رو کاهش بده.
-سلامتی استخوان رو بهبود میده: چون آویشن یه منبع خوب از ویتامین K ، آهن، کلسیم و منگنزه، میتونه سلامت استخوان ها رو بهبود بده. این مواد مغذی به رشد استخوان کمک کرده و خطر بیماری های وابسته به استخوان رو کاهش میدن.
-به هضم کمک میکنه: کارشناسان اغلب چای آویشن رو به کسانی توصیه میکنن که از سوهاضمه و نفخ رنج میبرن. روغن های سبک موجود در آویشن میتونه شما رو از گرفتگی روده خلاص کنه.